Boot belettering

Boot stickers

 

Of u nu de naam van uw boot, plaatsnaam thuishaven, striping, registratienummer, reclame, of heel de boot in een andere kleur wilt. Bij ons bent u op het juiste adres. De zelfklevende folies die wij hier voor gebruiken kunnen tegen zout water en alle weersomstandigheden. Het ziet er veel strakker uit dan geschilderde namen en stripings, en als u de kleur beu bent is het (redelijk) makkelijk te veranderen.

axis bootwrap
waterscooter striping

De belettering is geschikt voor Houten en Polyester vaartuigen, en we hebben ook nog een zeer sterk hechtende folie speciaal voor rubberboten.

Indien u een unieke striping wilt, of iets anders waar uitleg bij nodig is is het verstandig om even bij ons langs te komen met wat foto's van de boot zodat we samen kunnen kijken wat de beste opties voor u zijn, zodat wij een passend ontwerp voor u kunnen maken.

Heeft u alleen de bootnaam of registratienummers nodig, dan kunt u een mailtje sturen met die gegevens en een foto van de boot, dan zoeken wij er een paar passende lettertypen en kleuren voor u bij waar u uit kan kiezen.

zeilmakerij striping zeilboot
zeilmakerij striping boot

Om onze constante kwaliteit te garanderen werken wij alleen met topmerken folie

avery
oracal
3m
mactac

Monoprint bv

De Zeefdruk en Belettering
specialist voor regio
noord-Brabant en Zeeland.

Tilburg, Breda, Etten-Leur,
Oudenbosch, Roosendaal.

Contact formulier

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Contactgegevens

Leerlooierstraat 23
4871 EN  Etten-Leur

T   076 50 33 780
E   info@monoprint.nl
W  monoprint.nl